Met Maud Mantelzorg

Wat Kost het?

Hoe zit het financieel?

Tarieven Met Maud Mantelzorg:

25,-- per uur inclusief BTW 

 

Let op:

 

  • Heeft u een WLZ-indicatie dan kan een deel van de indicatie omgezet worden naar een PGB en hoeft u geen onkosten te maken. Met Maud Mantelzorg kan u hierbij helpen.
  • De dienstverlening is aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de noemer "extra gezinshulp". Dit levert u een korting tussen de 19 % en 52% op volgens de fiscaal geldende regeling.

Avond- en weekenduren in overleg.

Mijn werkafstand is binnen een radius van ongeveer 35 km vanaf Doesburg. Ik hanteer een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Heeft u een PGB?

Dan is Met Maud Mantelzorg ook vanuit uw PGB te financieren.
In Nederland heeft iedereen die niet zonder ondersteuning kan recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ik kan u op weg helpen bij de aanvraag van een PGB. 

Aftrekbaar bij de belasting

Sommige zorgkosten, voor gezinshulp bijvoorbeeld, zijn fiscaal aftrekbaar. Dit vergt regelwerk. Mijn echtgenoot is financieel adviseur en kan u eventueel hierbij helpen.

Met Maud Mantelzorg biedt...

Misschien zijn er nog andere diensten waar u behoefte aan heeft? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Mantelzorg met persoonlijke aandacht

Kunt u ook een steuntje in de rug gebruiken of weet u iemand die hulp nodig heeft? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak