Met Maud Mantelzorg Diensten

Met Maud contacten onderhouden met het sociaal netwerk

Eenzaamheid bij ouderen is een groot probleem. Veel ouderen geven niet aan dat zij zich alleen voelen. Zij schamen zich voor hun –alleen- zijn. En houden dit voor zichzelf.

Sociale contacten zijn net zo belangrijk voor onze lichamelijke en psychische gezondheid als goede voeding en voldoende beweging. Dit geldt vooral voor ouderen, omdat hun persoonlijk netwerk door veranderingen in de dagbesteding, lichamelijke beperkingen en verlies van dierbaren vaak kleiner wordt. Juist dan is het extra belangrijk om hen te stimuleren hun netwerk te onderhouden en zo mogelijk te vergroten.

Met Maud Mantelzorg helpt u bij het onderhouden van contacten met familie, vrienden en kennissen. Denk hierbij aan beeldbellen en e-mailcontact leggen met uw netwerk. Op bezoek gaan en u hierbij begeleiden is uiteraard ook mogelijk.

Met Maud Mantelzorg - Telefoon

Met Maud Mantelzorg biedt...

Misschien zijn er nog andere diensten waar u behoefte aan heeft? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Mantelzorg met persoonlijke aandacht

Kunt u ook een steuntje in de rug gebruiken of weet u iemand die hulp nodig heeft? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak