24 september 2019 Reacties op de website van Met Maud Mantelzorg

Door Maud Suselbeek
Met Maud Mantelzorg - Logo

Dank voor alle positieve reacties op mijn website. Nodeloos erbij te vertellen dat het tot stand brengen van de site veel werk vergde. Mijn speciale dank gaat uit naar alle mensen die hard geholpen hebben om Met Maud Mantelzorg in de markt te zetten;

Mijn lieve echtgenoot Hans die aan het idee moest wennen dat ik ambitie had om voor mijzelf te beginnen maar die 100% achter mij staat en samen met mij dit avontuur wil aangaan.

William Kegel eConcepts Europe LTD die een prachtige website voor mij gemaakt heeft.

Walter Verwaal Fotic reclame fotografie voor de prachtige foto’s en zijn vermogen om iedereen het best tot zijn recht te laten komen.

Home Sweet Home and Garden in Hummelo voor het prachtige boeket dat op de website helaas nauwelijks te zien is, alleen bij de foto van het Blog.

M&J design Zelhem voor het prachtige Logo dat ik qua kleurstelling en vormgeving exact in mijn hoofd had. Dat was een probleempje want in het hoofd van iemand anders kan je immers niet kijken. Na wat plakken en knippen van mijn kant met de eerste opzet kwamen we gezamenlijk tot dit mooie resultaat….