Met Maud Mantelzorg

Voor wie is het?

Met Maud Mantelzorg

Met Maud Mantelzorg is er voor u.

Met Maud Mantelzorg biedt hulp aan mantelzorgers, mensen met een ziekte of beperking, mensen met psychische problemen, eenzame mensen, mensen met dementie. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van leven van mensen die hulp vragen en worden hun mantelzorgers ontlast.

Met Maud Mantelzorg helpt u dit te realiseren.

Met Maud Mantelzorg - Gezelschap

U bent mantelzorger

Mantelzorg is langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Het is meer dan de alledaagse zorg voor bijvoorbeeld een gezond kind. U bent geen beroepsmatige zorgverlener, maar geeft zorg omdat u een persoonlijke band hebt met degene voor wie u zorgt. Mantelzorg overkomt je. U kiest er meestal niet voor om mantelzorger te worden. Wanneer de zorg zich opstapelt en u deze zorg nauwelijks kunt delen, bestaat het gevaar van overbelasting. Met Maud Mantelzorg biedt u hulp. Bijvoorbeeld met informatie, advies en neemt taken van u over.

U bent zorgvrager

Hebt u behoefte aan gezelligheid, praktische hulp, een luisterend oor of een steuntje in de rug? Of gewoon, iemand die er voor u is? Met Maud Mantelzorg kan u dan ondersteuning bieden zodat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen en zelf de regie blijft voeren over uw leven. Met Maud Mantelzorg helpt u graag.

Daarbij kunt u denken aan: dat ik boodschappen voor u doe of u begeleidt naar het ziekenhuis. Gezellig samen een kopje koffie drinken, te (rolstoel)wandelen,of naar de markt te gaan.

Dat ik voor u ben wanneer uw partner, familie, vrienden of kennissen even tijd voor zichzelf nodig heeft/hebben

Met Maud Mantelzorg biedt...

Misschien zijn er nog andere diensten waar u behoefte aan heeft? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Mantelzorg met persoonlijke aandacht

Kunt u ook een steuntje in de rug gebruiken of weet u iemand die hulp nodig heeft? Neem dan contact met mij op of maak direct een afspraak